Reply to post

[FAQ]Upgrade to 64bit HSnap 8, capture causes entire screen to go black, ESC restores screen

Author
ASL
User
  • Total Posts : 2
  • Scores: 0
  • Reward points: 0
  • Joined: 2014/09/29 13:45:02
  • Status: offline
2014/09/29 13:54:39 (permalink)
0

Upgrade to 64bit HSnap 8, capture causes entire screen to go black, ESC restores screen

Just upgraded from HS Version 7 (latestP Nothing changed in settings (using all setting from latest version of HS 7).  Running Version 8.01.01 64 bit.
 
Running Win 7 Professional, 64bit OS 0 SP1…  64GB RAM  Intel Xeon CPU E5-1650 V2 3.5gh cpu.   Only thing changes is upg to Ver 8, been running V7 on this system without issue for about a year.
 
Entire screen goes black doing a Region Capture (about the only thing I ever use).   Captured area is also black.  Restarted system but problem remains the same.
ASL
User
  • Total Posts : 2
  • Scores: 0
  • Reward points: 0
  • Joined: 2014/09/29 13:45:02
  • Status: offline
Re: Upgrade to 64bit HSnap 8, capture causes entire screen to go black, ESC restores scree 2014/09/29 15:15:56 (permalink)
0
Problem fixed: . Webroot Secure Anywhere, Identity Protection.  ALLOW Hypersnap access to apps,   Webroot by default denies Hypersnap access when it is installed.
Admin
Administrator
  • Total Posts : 275
  • Scores: 6
  • Reward points: 0
  • Joined: 2010/11/22 00:00:00
  • Location: USA
  • Status: offline
Re: Upgrade to 64bit HSnap 8, capture causes entire screen to go black, ESC restores scree 2014/09/29 19:53:15 (permalink)
0
Thank you for telling us about this! Others inquired about this issue as well, I'm trying to mark this thread as "FAQ", if I can figure this out in this weird Forum software...
Jump to:
© 2017 APG vNext Commercial Version 5.1