Reply to post

Hot!Custom Colours not saving

Author
sking
User
  • Total Posts : 0
  • Scores: 0
  • Reward points: 0
  • Joined: 2018/09/11 19:31:06
  • Status: offline
2018/09/12 19:11:19 (permalink)
0

Custom Colours not saving

Hi, I have been trying to save custom colours in Hypersnap to use on all my screen captures, but I seem to be only able to use them on one screen capture image and then I cannot select them again and I have to set them up again.
I am trying to use the Edit toolbar and I can add the new colour to toolbar with the + button, but I then cannot re-select it after I have captured another picture from the screen. I have to have the colour active from my company logo and pick it every time with the eye dropper.
Does anyone else have this issue? I thought it would be really simple to set a custom colour.... any suggestions would be appreciated.
 

4 Replies Related Threads

    Admin
    Administrator
    • Total Posts : 275
    • Scores: 6
    • Reward points: 0
    • Joined: 2010/11/22 00:00:00
    • Location: USA
    • Status: offline
    Re: Custom Colours not saving 2018/09/12 19:33:58 (permalink)
    0
    Indeed, I see that after adding some custom colors, exiting HyperSnap and restarting it, they are forgotten. Will have to look into the code and fix this, for now I don't have any work-around for this problem.
    sking
    User
    • Total Posts : 0
    • Scores: 0
    • Reward points: 0
    • Joined: 2018/09/11 19:31:06
    • Status: offline
    Re: Custom Colours not saving 2018/09/14 01:50:19 (permalink)
    0
    Ok I thought that was the case, yes please I would appreciate the custom colours being fixed!! I'll keep picking it from the logo for now, cannot wait for it to be fixed!! thank you.
    Admin
    Administrator
    • Total Posts : 275
    • Scores: 6
    • Reward points: 0
    • Joined: 2010/11/22 00:00:00
    • Location: USA
    • Status: offline
    Re: Custom Colours not saving 2018/09/16 18:21:55 (permalink)
    0
    I fixed this now in HyperSnap ver. 8.16.07, just uploaded to this web site. Please update.
    sking
    User
    • Total Posts : 0
    • Scores: 0
    • Reward points: 0
    • Joined: 2018/09/11 19:31:06
    • Status: offline
    Re: Custom Colours not saving 2018/09/27 19:09:32 (permalink)
    0
    Yes I have installed the new version and it is working - wonderful thank you! much appreciated!
    Jump to:
    © 2018 APG vNext Commercial Version 5.1